Câștigătorii cohortei4 a Commons Accel sunt BookTes.com, sistemul de ticketing ce oferă o soluție completă și personalizată de organizare, administrare și comercializare în mediul online a tuturor activităților din domeniul cultural-turistic.
Citește mai mult https://start-up.ro/
Noii câştigători ai programului Commons Accel sunt: start-up-urile tech BookTes, Fast Digitalization şi Luive. La Demo Day au fost prezente 15 echipe care şi-au prezentat business-urile în faţa juriului format din investitorii Roca X, TechAngels, SeedBlink şi GapMinder.
Citește mai mult https://www.zf.ro/
BookTes extinde digitalizarea operatorilor din turism și cultură și țintește o finanțare de 200.000 de euro pentru consolidarea prezenței naționale.
Citește mai mult www.profit.ro
Start-up-ul BookTes vrea să acceseze o finanţare de 200.000 euro pentru a dezvolta în continuarea soluţia sa de ticketing pentru mediul online.
Citește mai mult www.zf.ro

Muzeul Național de Istorie a României anunță începutul colaborării cu platforma BookTes.com prin intermediul căreia muzeul oferă un beneficiu nou publicului său, și anume posibilitatea de achiziționare online a biletelor de acces în expoziții/ evenimente.
Citește mai mult https://www.mangalianews.ro/

Muzeul Naţional de Artă al României şi Booktes.com au pus la dispoziţia publicului din 1 aprilie posibilitatea achiziţionării de bilete din mediul online, pentru galeriile permanente de la sediul central, muzeele satelit, dar şi pentru expoziţiile temporare în termen.
Citește mai mult https://gazetadestiri.ro/
Mai #AproapedeArtă cu MNAR și Booktes.com. Muzeul Național de Artă al României și Booktes.com pun la dispoziția publicului posibilitatea achiziționării de bilete din mediul online, simplu și rapid, prin plata cu cardul.
Citește mai mult https://www.radioromaniacultural.ro/
Muzeul Național de Istorie a României anunţă începutul colaborării cu platforma BookTes.com prin intermediul căreia muzeul oferă un beneficiu nou publicului său -posibilitatea de achiziţionare online a biletelor de acces pentru vizitarea explozițiilor.
Citește mai mult www.agerpres.ro
Din Dubai pe Valea Buzăului/ În premieră națională, biletul de acces la muzeele din Buzău va putea fi cumărat online. La inițiativa echipei BookTes, conducerea muzeului buzoian a răspuns pozitiv propunerii de a implementa un sistem de ticketing.
Citește mai mult https://opiniabuzau.ro/
Muzeul Național de Istorie a României a anunțat recent începutul colaborării cu platforma BookTes.com, prin intermediul căreia instituția oferă un bneficiu nou publicului său: posibilitatea de achiziționare online a biletelor de acces.
Citește mai mult https://www.rri.ro/
Biletele de acces în Muzeul Judeţean Buzău, vândute printr-o platformă online. Achiziţia biletelor se va face de pe site-ul Muzeului Judeţean Buzău, prin intermediul platformei BookTes, sau direct de pe site-ul BookTes.com.
Citește mai mult https://adevarul.ro/
Muzeul Național de Istorie a României anunță începutul colaborării cu platforma BookTes.com prin intermediul căreia muzeul oferă un beneficiu nou publicului său- posibilitatea achiziționării online a biletelor de acces.
Citește mai mult https://marca-ro.ca
Startup-ul românesc BookTes, care digitalizează operatorii din turism și cultură, vrea să atragă o finanțare pentru a-și extinde prezența națională. Citește mai mult www.economedia.ro
BookTes extinde digitalizarea operatorilor din turism și cultură și țintește o finanțare de 200.000 de euro pentru consolidarea prezenței naționale. Citește mai mult http://www.romaniapozitiva.ro/
Din 1 aprilie 2021, Muzeul Național de Artă al României și Booktes.com pun la dispoziția publicului posibilitatea achiziționării de bilete din mediul online, pentru galeriile permanente de la sediul central, muzeele satelit, dar și pentru expozițiile temporare în termen. Citește mai mult https://www.rfi.ro/
Începând din luna mai 2021, muzeele din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași se regăsesc pe Booktes.com, platformă de ticketing dedicată publicului aflat în căutarea celor mai inedite experiențe turistice și culturale.
Citește mai mult https://www.bzi.ro/