Dezamăgire pentru fanii marilor festivaluri din România. Marile Festivaluri de muzică anulate, distracția se amână până în anul 2021.

Pandemia de COVID-19 a afectat atât populația globală, cât și numeroase industrii și sectoare, printre care și cea de live entertainment.

Restricțiile impuse în România i-au determinat pe organizatori să anuleze festivalurile de muzică din acest an, atât cele desfășurate la Cluj, cât și cele de la București și Constanța.

Iubitorii de muzică care au cumpărat bilete la aceste festivaluri vor avea ocazia să trăiască experiențe unice în cadrul edițiilor de anul viitor.

Biletele și abanamentele rămân valabile pentru anul 2021.

Astfel organizatorii nu vor returna contravaloarea biletelor. 

Marile Festivaluri de muzică anulate

Magia din acest an se mută pentru anul următor, în august, spun organizatorii Untold. ”Credem într-o lume a muzicii și prieteniei. Nimic nu se compară cu energia și atmosfera creată de muzică și prietenia dintre voi, cei care cântați cât vă țin plămânii în fiecare an și vă creați cele mai memorabile experiențe. Trebuie să continuăm să credem în această viitoare experiență de anul viitor. Avem nevoie de magie în viețile noastre și cel mai important, avem nevoie să fim împreună. Fără niciun dubiu, UNTOLD 2021 va fi o experiență monumentală. “

Marile Festivaluri de muzică anulate
Untold Festival
Sursa foto: https://cluj.com/

În cazul în care posesorii biletelor nu vor putea participa anul viitor, vor avea la dispoziție alte variante (se analizează soluția de a transforma valoarea acestor bilete în vouchere ce vor putea fi folosite pentru alte evenimente culturale).

Reprezentanții Electric Castle au venit și ei cu un mesaj pentru fanii festivalului, pe care l-au distribuit pe canalele de social media: „Sănătatea și siguranța voastră au fost întotdeauna prioritatea noastră absolută și, din păcate, în acest moment, nu există un scenariu ideal în care festivalul să se desfășoare în deplină siguranță. Având în vedere toate aceste aspecte, am decis să alegem cea mai sigură cale și să amânăm Electric Castle, ediția a 8-a, pentru 14 – 18 iulie 2021”.

Marile Festivaluri de muzică anulate
Electric Castle
Sursa foto: https://www.wikiwand.com/

Electric Castle urma să aibă loc în perioada 15-19 iulie 2020 la Castelul Banffy din comuna Bonțida.

Toate biletele achiziționate vor putea fi folosite pentru ediția din 2021, iar cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziție alte opțiuni.

Citește și Top obiective turistice de neratat în Cluj!

Alătură-te comunității BookTes!