BookTes a lansat Biletul Unic Digital în Brașov – „BRAȘOV VISIT TICKET” – care reunește 11 instituții culturale și obiective turistice din Brașov într-un singur bilet.

Începând din luna aprilie 2022, cu un singur bilet achiziționat online, turiștii care doresc să viziteze Brașovul au acces la 11 instituții culturale și obiective turistice.

Brașov Visit Ticket este disponibil online pe platforma BookTes, pe site-urile instituţiilor muzeale sau la intrarea în fiecare obiectiv, prin accesarea unui cod QR.

Crearea biletului Brașov Visit Ticket a fost posibilă prin colaborarea dintre 𝗕𝗼𝗼𝗸𝗧𝗲𝘀.𝗰𝗼𝗺, 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̧𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗿𝗮𝘀̧𝗼𝘃 𝘀̧𝗶 𝗮 𝗺𝘂𝘇𝗲𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝘂𝗯𝗼𝗿𝗱𝗶𝗻𝗲 – Muzeul de Artă Brașov, Muzeul Casa Mureșenilor (cu secția Muzeul ”Stefan Baciu”), Muzeul de Etnografie Brașov (cu secțiile Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, Muzeul Etnografic Săcele, Muzeul Etnografic ”Gheorghe Cernea” Rupea), Muzeul Județean de Istorie Brașov (inclusiv cu secția Bastionul Țesătorilor) în parteneriat cu 𝗠𝘂𝘇𝗲𝘂𝗹 𝗕𝗶𝘀𝗲𝗿𝗶𝗰𝗶𝗶 𝗦𝗳𝗮̂𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗡𝗶𝗰𝗼𝗹𝗮𝗲 – „𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗦̦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮̆ 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗲𝗮𝘀𝗰𝗮̆” 𝘀̦𝗶 𝗕𝗶𝘀𝗲𝗿𝗶𝗰𝗮 𝗘𝘃𝗮𝗻𝗴𝗵𝗲𝗹𝗶𝗰𝗮̆ 𝗖𝗔 𝗣𝗮𝗿𝗼𝗵𝗶𝗮 𝗕𝗿𝗮𝘀̦𝗼𝘃 – 𝗕𝗶𝘀𝗲𝗿𝗶𝗰𝗮 𝗡𝗲𝗮𝗴𝗿𝗮̆.

Prin această inițiativă se dorește încurajarea colaborării și parteneriatelor dintre instituții cu profil similar sau complementar, muzee, instituții de cultură publice și private, în vederea facilitării accesului publicului local și al turiștilor la conținut cultural oferit de operatorii culturali din județul Brașov.

„Brașov Visit Ticket” asigură o singură vizită la fiecare din cele 11 obiective turistice din municipiul Brașov și județul Brașov și are 𝘃𝗮𝗹𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝟵𝟬 𝗱𝗲 𝘇𝗶𝗹𝗲 din momentul cumpărării.

Muzee și obiective turistice partenere „Brașov Visit Ticket”

BVT oferă acces la următoarele muzee și obiective turistice din municipiul și județul Brașov:

Biletul unic digital dezvoltat de BookTes.com integrează experiențe culturale și turistice multiple, într-un singur bilet digital, achiziționat printr-o unică operațiune. Sistemul a fost proiectat pentru a se adresa atât turiștilor români cât și străini care vizitează România. Astfel, există posibilitatea de achiziționare a biletului unic în 7 limbi iar plata se poate face în una dintre cele trei valute disponibile: Ron, Euro și USD.

Noua funcționalitate permite turiștilor un acces simplificat la obiectivele dintr-un județ și oferă operatorilor posibilitatea de a integra oferta între entități juridice diferite, publice și private.