MNAR s-a alăturat inițiativei demarate de BookTes.com de a digitaliza biletele de acces la instituțiile culturale din România, astfel, începând cu 1 aprilie 2021 publicul poate achiziționa bilete online la Muzeul Național de Artă al României.

Astfel, Muzeul Național de Artă al României și Booktes.com pun la dispoziția publicului posibilitatea achiziționării de bilete din mediul online, pentru galeriile permanente de la sediul central, muzeele satelit, dar și pentru expozițiile temporare.

În acest fel, MNAR facilitează accesul la muzee a publicului larg, într-un mod rapid și confortabil.

Bilete online la Muzeul Național de Artă al României – valabile până la finalul anului 2021

MNAR oferă vizitatorilor posibilitatea de a-și planifica vizita la muzee, biletele cumpărate online având un termen extins de valabilitate și anume până la sfârșitul anului 2021 pentru Galeriile permanente și muzeele satelit, respectiv până la finalul perioadei pentru expozițiile temporare.
Biletele cumpărate online oferă posibilitatea unei planificări din timp a vizitei cu prietenii, cu familia și susține chiar transformarea unei vizite la MNAR într-un cadou inedit de oferit celor dragi.

Muzeul Național de Artă al României
Muzeul Național de Artă al României
Sursa foto: https://www.mnar.arts.ro/

În procesul demarat de MNAR de transformare digitală, ne asumăm misiunea de a  permite accesul tuturor la cultură și cunoaștere în era digitală. În continuare, ne dorim să fim mai aproape de public și să aducem oamenii mai #AproapedeArtă, concept pe care l-am lansat chiar la începutul pandemiei. Încurajăm publicul să cumpere bilete online şi le oferim posibilitatea de a face cadouri celor dragi – o vizită la muzeu. Este o idee care prinde contur din ce în ce mai bine în relația noastră cu publicul, mulți dorind să facă astfel de surprize celor dragi. Ne bucurăm să primim deja multe solicitări din partea companiilor, care îşi propun să ofere angajaților vouchere culturale, achiziţionate online, ca pachete de vizitare a muzeelor MNAR”, declară Cristina Verona Tobi, Manager interimar MNAR.

Biletele online pot fi cumpărate atât pe site-ul MNAR, cât și direct din platforma Booktes.com, la categoria muzee și Muzeul Național de Artă al României.

Avantajele achiziționării de bilete online la MNAR

Sunt multe motive pentru care să cumperi bilete online, dar cel mai important este că îți salvează timp. Și ce este mai prețios decât timpul?

Nu ai nevoie de numerar, nu stai la rând și, în plus, nici nu stai cu grija biletului. Acesta este pe email sau în contul tău de pe platforma de bilete. Plata se face cu cardul, după confirmarea plății online, biletul se trimite automat pe adresa de e-mail. Validarea biletelor se va face la intrarea în muzeu, prin scanarea codului QR de pe bilet.

Având în vedere că site-urile web sunt mereu accesibile, înseamnă că biletele online la MNAR pot fi achiziționate de oriunde și oricând se dorește. 

Vă așteptăm la muzeu!

Citeste si Muzeul National de Istorie a Romaniei – bilete online vandute prin platforma BookTes.com