Incepand cu data de 15 ianuarie 2021, cu ocazia zilei Culturii Nationale, Muzeul National de Istorie a Romaniei ofera un beneficiu nou publicului sau si anume posibilitatea ca acesta sa achizitioneze online biletele de acces la muzeu, precum si la toate evenimentele desfasurate in cadrul institutiei culturale.

Biletele de acces la Muzeul National de Istorie a Romaniei se pot achizitiona online de pe site-ul Muzeului, prin intermediul platformei BookTes, sau direct de pe site-ul BookTes.com.

Platforma BookTes.com promoveazs Romania, oferind deopotriva turistilor romani si straini, numeroase experiente turistice memorabile, evenimente si obiective turistice.

Muzeul National de Istorie a Romaniei
Interior Muzeul National de Istorie a Romaniei

De asemenea, BookTes ajuta toate institutiile culturale din Romania sa comercializeze biletele de acces in mediul online, atat pe site-urile proprii, prin intermediul unui sistemului de ticketing performant, cat si pe platforma www.booktes.com.

Biletele clasice achizitionate la intrare vor ramane in continuare valabile insa ne dorim sa facilitam accesul la cultura a persoanelor care prefera sa-si achizitioneze online biletele de acces precum si pachetele culturale puse la dispozitie. 

De asemenea, consideram ca este un moment in care cu totii trebuie sa ne gandim la a moderniza metodele de comunicare cu publicul roman si strain, astfel incat accesul la cultura sa se faca fara efort. Oferim in acest sens posibilitatea de a se alege moneda cu care se doreste a se face plata biletelor (RON, Dolar sau Euro), precum si informatiile necesare, disponibile si in limba engleza.

In contextul actual al pandemiei de Covid- 19, se doreste limitarea interactiunii umane, de aceea, prin achizitionarea biletelor online cu ajutorul sistemului dezvoltat de BookTes, vizitatorii vor avea accesul in muzeu garantat, fara sa mai astepte la cozile din fata casei de bilete. 

Avantajele achitizionarii biletelor online la Muzeul National de Istorie a Romaniei

Printre avantajele achizitionarii online a biletelor de acces se numara disponibilitatea online a serviciului 24 din 24 de ore, confirmarea trimisa imediat pe adresa de email, posibilitatea de a face plata direct cu cardul si, in plus, beneficiarul scapa de grija biletului, pentru ca acesta este trimis pe email sau se regaseste in contul sau de pe platforma de bilete.

In urma finalizarii cu succes a unei comenzi online, cumparatorul primeste pe adresa de e-mail furnizată biletele cumparate, pe care apoi le poate printa pentru a le prezenta la intrarea in muzeu, sau poate prezenta biletele direct pe ecranul telefonului.

Accesul la muzeu se face in baza scanarii codului QR de pe bilet. Codurile QR sunt unice si fiecare permite accesul unei singure persoane la muzeu. 

Biletele achizitionate online au un termen de valabilitate de 30 de zile din momentul achizitionarii acestora.

Automobilul F.N. HERSTAL

Va asteptam la muzeu!

Descopera si alte obiective turistice din Bucuresti.