Descoperă unele din cele mai atractive activitati turistice in Constanta și alege-le pe cele la care îți dorești să participi.

Activitati turistice in Constanta – Tiroliană (Extreme Zip Line) Constanța

Dacă vrei să oferi vacanței tale de pe litoralul românesc o doză de adrenalină, sau dacă locuiești în Constanța și ești în căutarea unei activități speciale, îți recomandăm să încerci o experiență de neuitat, pe cea mai lungă tiroliană de la țărmul Mării Negre.

Aceasta are viteza de aproximativ 80km/h cu o diferență de nivel de 10 etaje, pe o lungime de 330 metri.

Tiroliana se află chiar deasupra 𝐩𝐥𝐚𝐣𝐞𝐢 „𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧” 𝐝𝐢𝐧 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐚, în zona restaurantului Zorile.

Este accesibilă tuturor, cu condiția ca fiecare participant să aibă minim 30 de kg iar minorii sub 14 ani să primească acordul părinților.

Bilete disponibile online.

Activitati turistice in Constanta
Tiroliană Constanța


Activitati turistice in Constanta – Mamaia tur cu „Koralia sau „Euphoria

Cei care iubesc marea, care își doresc să o contempleze din larg spre țărm sau doar să evadeze din căldura toridă de pe plajă, pentru a profita de răcoarea de pe puntea unui vaporaș sunt invitați la o plimbare spectaculoasă pe mare.

Îmbarcă-te într-o aventură de neuitat și bucură-te de libertatea oferită de călatoria cu barca pe mare, sub cerul liber.

Plimbările cu vaporașul pe mare, unduirea pe valuri, reprezintă o alternativă de relaxare pentru cei care iubesc apa și soarele.

Turul stațiunii Mamaia durează aproximativ 2 ore si jumatate, iar biletele pot fi achiziționate online.

Activitati turistice in Constanta
Barca Koralia

Activitati turistice in Constanta – Descoperiți Sailingul – o zi de relaxare la bordul yacht-ului Bavaria

Ești în căutarea unei aventuri pe mare, a unor momente de liniște și relaxare? Îți recomandăm să petreci o zi la bordul yacht-ului Bavaria.

Poți face plajă pe puntea superioară a yachtului în briza liniștită din largul mării.

Ai libertatea de a sări în apă de câte ori vrei pentru o baie răcoritoare. Chiar dacă nu știi să înoți, poți să te bucuri de aceeași experiență pentru că ți se pun la dispoziție veste de salvare și toate accesoriile de care ai nevoie pentru a fi în siguranță.

Poți alege să sărbătorești un eveniment special pe yacht, în largul mării.

Cu puțin noroc vei întâlni delfinii din Marea Neagră care, de multe ori, ies la suprafață să salute atunci când cineva trece pe „strada” lor.

Admiră litoralul si Portul Mangalia din perspectiva unui călator pe mare, total diferită de cea a unui călător prin trafic!

Ți-ai dorit mereu să conduci un yacht? Acum ai ocazia. Transformă-te din pasager în membru al echipajului și învață să conduci un yacht, participând activ la acțiunile de manevrare.

Yacht-ul poate fi rezervat direct online.

Activitati turistice in Constanta
Yacht Bavaria

Activitati turistice in Constanta – Tomis Paintball

Dacă îți dorești să ai parte de distracție, relaxare, adrenalină și voie bună, îți recomandăm să mergi la Tomis Paintball.

Aici ai șansa să pătrunzi într-o lume plină de aventură, să scapi de agitația orașului și să te bucuri de momente pline de acțiune și adrenalină.

Fie că ești în căutarea unei activități de weekend, a unei modalități de a-ți petrece ziua de naștere, petrecerea de burlac/burlaciță, sau dacă vrei să vii cu colegii la un team building, Tomis Paintball este locul perfect, unde distracția se îmbină cu voia bună.

Paintball-ul poate fi practicat inclusiv de copii, fiind o adevarată aventură și placere să îmbrace costumele militare. Astfel copiii își dezvoltă capacitatea de a crea tactici care să-i ajute în finalizarea cu succes a misiunii.

Pasionații de jocurile de strategie au posibilitatea să se despartă de ecranul calculatorului și să traiască experiența direct în realitate, și nu într-un spațiu virtual.

Adună-ți colegii, prietenii sau familia și bucurați-vă de o experiență de neuitat la Tomis Paintball.

Biletele pot fi achiziționate online.

Activitati turistice in Constanta
Tomis Paintball

Activitati turistice in Constanta – Plimbări pe mare cu „Condorul” și „Tomis”

Dacă îți dorești să te bucuri de libertate, să te relaxezi, să-ți umpli inima de fericire și să petreci clipe minunate în briza Mării Negre, Condor și Tomis sunt alegerea ideală.

Plecarea se face din Portul Tomis Constanța iar plimbarea durează 30 de minute, timp în care puteți admira un superb spectacol al delfinilor, Cazinoul, de pe mare și toata coasta orașului.

E timpul pentru distracție și aventură! Aduna-ți prietenii și pregătește-te să admiri frumusețea mării, direct de la pe barcă.

Bilete disponibile online.

Activitati turistice in Constanta
Plimbare cu Tomis

Plimbări pe mare cu „Corsarul”

O altă activitate de neratat dacă ajungi în Constanța, este plimbarea cu Corsarul.

Lasă-te vrăjit de frumusețea mării, ascultă sunetul valurilor si al pescărușilor și pornește într-o călătorie magnifică.

Plecarea se face din stațiunea Saturn, Venus precum și din Portul Mangalia.

Vacanța ta la mare este la un pas de a fi perfectă. Rezervă-ți din timp un loc pe Corsar și vei avea parte de o experiență inedită.

De asemenea, plimbarea cu Corsarul îi va încânta și pe cei mici și le va oferi momente unice, de povestit partenerilor de joacă.

Bilete disponibile online.

Plimbare cu Corsarul

Plimbare spectaculoasă în largul Mării Negre cu Captain Hiro

Indiferent dacă ești în căutarea unei experiențe turistice unice, a unei excursii de grup sau a unui teambuilding plin de distracție, salupa Captain Hiro îți stă la dispoziție.

Surprinde-ți familia, prietenii sau colegii și porniți împreună într-o călătorie în care zgomotul valurilor și al pescărușilor vă vor încânta auzul.

Relaxați-vă și bucurați-vă de o plimbare spectaculoasă, cu viteză și de o experiență unică în largul mării, printre delfini.

Călătoria durează 60 de minute iar plecarea se face din Portul Tomis (lângă terasa Bacaro).

În larg, poți face o scurtă oprire pentru o baie racoritoare în apa de o frumusețe ireală, unde te vei putea bucura de spectacolul delfinilor, așa că nu uita să pui în geantă și costumul de baie.

Turcoazul din adâncuri te va cucerii pe loc, frumusețea mării fiind de neegalat.

La finalul călătoriei îți poți continua relaxarea cu o plimbare în portul Tomis și te poți delecta cu preparate pescărești servite de numeroasele terase și restaurante amenajate în port.

Dacp esti dornic de aventură poti rezerva un loc la bord, online, simplu și rapid.

Distracția și voia bună sunt garantate.

Șalupa Captain Hiro

La final îți urăm distracție plăcută și îți recomandăm să citești și articolul: Top 10 obiective turistice din Constanța!