Acum poti cumpara bilete online la evenimente/activități, simplu si rapid, cu ajutorul internetului, acesta fiind unul dintre lucrurile minunate care au schimbat viața oamenilor și modul în care se fac afacerile. 

În prezent internetul este utilizat pentru a cumpăra și vinde produse și servicii oriunde în lume, de la articole de îmbrăcăminte, la mașini, imobiliare și multe altele.

Nici domeniul evenimentelor nu este diferit, din ce în ce mai mulți organizatori oferă opțiunea de a cumpăra bilete online la evenimente/activități, concertul preferat, expoziția de artă etc.

Sunt multe motive pentru care să cumperi bilete online, dar cel mai important este că îți salvează timp. Și ce este mai prețios decât timpul?

Biletele online pot fi cumpărate simplu și rapid, direct de pe telefon, în timp ce te uiți la televizor, savurezi o cafea sau ești cu copiii în parc. Primești biletul pe email și când ajungi la locația evenimentului îl arăți pentru a fi scanat. Incredibil de simplu, nu-i așa?

bilete online la evenimente/activități

Nu ai nevoie de numerar, nu stai la rând, nu alergi prin oraș să găsești un punct fizic de vânzare. Și, în plus, nici nu stai cu grija biletului, pentru că acesta este pe email sau în contul tău de pe platforma de bilete.

Site-urile web sunt mereu deschise. Acest lucru înseamnă că poți achiziționa bilete online la evenimente/activități de oriunde și oricând dorești. Dacă concertul preferat are loc în Cluj și tu locuiești în București, nu este necesar să te deplasezi în Cluj pentru a-ți cumpăra biletul. O poți face direct de la tine de acasă.

Biletele electronice nu se pierd niciodată, așa cum se poate întâmpla în cazul variantei fizice.

O dată înregistrat pe o platforma online vei putea să fii la curent cu toate noutățile, atât despre evenimentele viitoare cât și despre promoții, discount-uri, concursuri etc. Desigur, există și varianta de a-ți achiziționa biletele chiar dacă nu ai cont pe platformă.

Niciodată nu a fost mai simplu să ai acces la evenimentele, activitățile sau experiențele preferate. 

Pe BookTes am adunat cele mai tari experiențe, activități turistice și evenimente pentru ca tu să îți planifici o vacanță de neuitat. 

Citesti si De ce sa vinzi bilete online la evenimente/activități/experiențe