Oferi experiențe și activități turistice, organizezi evenimente fizice sau în mediul online? Vinde bilete online la evenimente/experiențe cu BookTes.

Fă-ți cunoscută activitatea și vinde bilete de acces, direct în mediul online, simplu, rapid, eficient.

Vânzarea biletelor online a evoluat de la a fi doar o simplă opțiune, la a fi o cerință.

Desigur, nici vânzarea tradițională la o locație fixă sau prin telefon nu trebuie eliminată, doar că, pe lângă aceasta, trebuie neapărat să existe și varianta vânzării online.

Există numeroase motive pentru care trebuie să vinzi bilete online la evenimente/experiențe. Mai jos vom enumera câteva dintre ele.

Vinde bilete online la evenimente/experiențe Colectarea informațiilor despre cumpărători

Vânzarea online a biletelor îți oferă posibilitatea de a colecta informații despre clienții care cumpără online, ca de exemplu, nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, locație etc.

Aceste informații sunt importante deoarece pot fi folosite în activitățile de marketing (trimitere email cu evenimentele viitoare, oferte etc). Bineînteles, clientul trebuie să fie de acord cu preluarea datelor și să își dea acceptul că dorește să primească mesaje, email-uri, apeluri din partea ta sau a rețelei de bilete.

Spre deosebire de vânzarea online, vânzarea biletelor la un punct fizic limitează accesul la astfel de informații. În plus, colectarea lor poate fi dificilă, consumatoare de timp de resurse umane și materiale. De foarte puține ori participanții doresc să petreacă câteva clipe pentru a răspunde la întrebări.

Vinde bilete online la evenimente/experiențe – Urmărirea trendului

Un alt motiv pentru care trebuie să vinzi bilete online la evenimente/experiențe, este acela că în prezent, din ce în ce mai mulți oameni preferă cumpărăturile online, fie că este vorba de haine, mâncare sau chiar bilete la concertul preferat. Treptat toate afacerile se mută în zona de online, iar cei care rămân în urmă vor avea de suferit.

Simplificarea procesului de cumpărare

Oamenii tind să cumpere mai mult dacă procesul este unul simplu și rapid. Cumpărăturile online se pot face din orice locație și de pe orice dispozitiv, indiferent de oră și fără să fie necesară intervenția unei alte persoane.

Disponibilitatea 24/7

Vânzarea online este disponibilă 24/7, spre deosebire de vânzarea la puncte fizice, care practic poate fi făcută doar când echipa este disponibilă, cel mai probabil în timpul unui program stabilit. Dacă le oferi oamenilor posibilitatea de a cumpăra bilete, la orice oră din zi sau din noapte, direct de pe telefon, laptop sau tabletă, în timp ce se află în mașină, la birou sau acasă, cu siguranța numărul vânzărilor vor crește semnificativ.

Clientul nu mai este obligat să se deplaseze la o anumită locație, într-un anumit oraș sau țară pentru a-și putea achiziționa biletele la evenimentul mult așteptat. 

Investiția în activitatea de marketing

Vânzarea online îți permite să oferi reduceri și alte benefici și să le comunici ușor și repede. Dacă vânzarea se face doar la puncte fizice, existența unor promoții și reduceri va fi cunoscută doar de acele persoane care ajung la locație. 

Vânzarea online permite ca evenimentul sau activitatea ta să fie distribuită în mediul online, astfel încât să ajungă la cât mai multe persoane, într-un timp scurt.

Analiza rezultatelor campaniilor de marketing

vinzi bilete online la evenimente/experiențe

Un alt motiv pentru care să integrezi vânzarea online în afacerea ta este acela că, îți oferă posibilitatea de a analiza rezultatele campaniilor de marketing pentru a stabili ce anume funcționează și ce nu.

Sperăm că te-am convins de importanța prezenței online pentru afacerea ta. 

Dacă organizezi evenimente/activități sau dacă oferi experiențe și nu ai vândut până acum bilete online, nu-ți face griji. 

Noi suntem aici să te ajutăm, să promovăm împreună România și să te facem cunoscut unei lumi întregi.

Folosește platforma noastră intuitivă pentru a-ți vinde și administra evenimentul într-un mod profesionist și simplu. Fă-ți un cont gratuit și poți începe procesul.

Citește și De ce sa cumperi bilete online la evenimente/activitati.