Bilete online la muzeele din Buzau, disponibile prin intermediul sistemului de ticketing ce urmeaza a fi implementat de BookTes.

La initiativa echipei BookTes, conducerea Muzeului Judetean Buzau a raspuns afirmativ propunerii de a implementa un sistem de  ticketing la muzeu. Prin intermediul platformei BookTes.com vor fi comercializate si biletele de acces pentru celelalte muzee aflate in componenta Muzeului Judetean Buzau: Casa Vergu-Manaila, Casa memoriala Vasile Voiculescu, Muzeul Chihlimbarului.

Platforma BookTes.com promoveaza Romania, prin oferirea de experiente turistice memorabile si evenimente, atat turistilor romani cat si straini, dornici sa descopere frumusetea acestei tari si sa petreaca momente unice.

Bilete online la muzeele din Buzau disponibile datorita unui sistem de ticketing performant

bilete online la muzeele din Buzau
Muzeul Judetean Buzau

Sistemul care va fi instalat la muzee este unul performant, el fiind dezvoltat chiar de noi, echipa BookTes, cu o experienta extensiva in Dubai, in domeniul ticketing-ului de evenimente si experiente turistice, organizate atat de sectorul public cat si de actorii din sectorul privat.

Directorul Muzeului Judetean Buzau, domnul Costache Daniel afirma „Noul sistem va schimba substantial modul in care ne adresam publicului nostru, reusind in acest fel sa facilitam accesul la cultura persoanelor care prefera să evite cozile de la intrare, sau interactiunea cu personalul angajat, ori cu ceilalti vizitatori aflati la casa de bilete.”

Desigur, biletele clasice achizitionate la intrare vor ramane in continuare valabile. Prin implementarea sistemului de ticketing, se doreste incurajarea publicului pentru ca acesta sa se se indrepte spre cumpararea biletelor online, care datorita platformei BookTes, este una simpla, rapida si eficienta.

Avantajele achizitionarii de bilete online

Nu ai nevoie de numerar, nu stai la rand si, in plus, nici nu stai cu grija biletului, pentru ca acesta este pe email sau in contul tau de pe platforma de bilete. Plata se face cu cardul, dupa confirmarea platii online, biletul se trimite automat pe adresa de e-mail. Validarea biletelor se va face la intrarea in muzeu, prin scanarea codului QR de pe bilet.

Avand in vedere ca site-urile web sunt mereu accesibile, inseamna ca biletele online la muzeele din Buzau pot fi achizitionate de oriunde si oricand se doreste. 

Achizitia biletelor se va face de pe site-ul Muzeului Judetean Buzau, prin intermediul platformei BookTes, sau direct de pe site-ul BookTes.com.

Biletele achizitionate online vor putea fi folosite in termen de 30 de zile de la data achizitionarii.

„Ne dorim sa acceleram procesul de digitalizare, de aceea, sistemul de ticketing va fi implementat cat mai curand posibil, in primele luni ale anului 2021. In acest fel, muzeele din Buzau vor fi mult mai accesibile persoanelor care isi cumpara produsele culturale din mediul online, precum si doritorilor de pachete culturale integrate”, afirma directorul Muzeului Judetean Buzau, domnul Costache Daniel.

Citeste si De ce sa cumperi bilete online la evenimente/activitati.